Trening når du er gravid

Det å trene når man er gravid, kan være ganske slitsomt. Heldigvis finnes det mange alternativer som du kan benytte deg av og i denne artikkelen skal vi gå nærmere inn på disse.

Gravidyoga

Det mange ikke tenker på at er perfekt for kroppen når man er gravid, det er yoga. Dette fordi dette er en type trening som ikke bare hjelper deg med fleksibilitet og fitness, men det hjelper deg også mye med pusting. Dette er nok noe du kan bruke når du skal føde. Det er rett og slett verdt å prøve, for du kommer til å bli mye mer i ett med kroppen din. Det å drive med gravidyoga gjør også at du kan treffe mange andre gravide i ditt område, noe som gjør at du kanskje kan få tak i en barselgruppe via gravidyoga?

Hvorfor velge gravidyoga?

Yoga er en av de treningsformene som gjør så utrolig mye bra for kroppens samspill. Det er også derfor mange fortsetter med denne typen trening etter de er ferdig med graviditeten. Det er noen som velger den litt mer høyintensive formen for trening, nemlig pilates. Dette er også en form for yoga, men mer fokus på intensitet. Så det er mange gravide som fortsetter med pilates videre.

Det å drive med yoga får deg til å få et tettere samspill med kroppen og du kommer til å elske hvordan du føler deg etterpå. Når du ser på videoer og andre opptak av mennesker som driver med yoga, så tenker du kanskje at det ikke nødvendigvis virker så tungt, men prøv det selv og du vil garantert kjenne det!

Det som er så bra, er at du kan finne mange lokale gravidyoga-grupper. De har nok til og med oppslag på din lokale helsestasjon, så her er det bare å sjekke ut.