Kroppen endres etter fødsler – tips og tanker

Det er ingen tvil om at en fødsel er en påkjenning på kroppen. Det er nesten uforståelige smerter involvert, men så er også resultatet et mirakel større enn noe annet. Om man skal leve godt med kroppen etter fødsler, så må man ta store steg for å klare det. Faktisk så sliter mange flere med senskader fra fødslene enn mange vil innrømme.

Men det er mulig å få det bedre og leve godt etter å ha satt barn til kloden. Det er mange ting man selv kan gjøre, og mange ting som kommer som lyn fra klar himmel. Det som er bra, er at teknologien i dag er så utviklet, at selv en operasjon ikke trenger å vises eller skape nevneverdige problemer. Synes man at man har fått hengepupper, så kan det synes vanskelig å gjøre noe med det. Men med de dråbeformet implantater fra Motiva, så er det mange som har fått tilbake sitt ungdommelige uttrykk.

Hva er dråbeformet implantater?

De kalles Anatomic TrueFixation og består an høyteknologiske utvinninger som gir kvinner i alle aldre håp om et nytt liv. Med noen rotasjonsresistente og prikkete linjer vil kirurgen plassere implantatet helt perfekt.

Og med silikonfliker sys implantatet inn i vevet slik at de føles helt naturlig. Dessuten er materialet cellevennlig, noe som gir en mykere følelse. Det er ikke uten grunn flere har valgt disse dråbeformet implantater for å få tilbake vitaliteten sin.

Hvorfor velge Motiva?

Det er mange som kvier seg for en operasjon. Men med Motiva sikre løsninger og profesjonelle kirurger, så er man alltid i gode hender. Motiva er ikke etablert i Norge, og derfor er man nødt til å fly til et land i Europa eller utenfor. Det kan man dra nytte av. Det får man:

  • Opphold på hotell ved fasiliteten
  • Kan kombineres med feriereise
  • Prisene er alltid lavere enn i Norge
  • Slipper å møte på bekjente

Ja, som du ser er det en vinn-vinn situasjon å bruke Motiva. Det kan være vanskelige tema å snakke åpent om, men når man finner et slikt gjennomført opplegg som det Motiva tilbyr, så trenger man ikke bekymre seg for så mange ting.

Våre tips er å leve sunt, fortsette med yoga og lese mer om hva Motiva kan tilby. Det er kanskje en løsning for deg som har født og merker at kroppen ikke henger med. Det er nettopp det Motiva kan hjelpe deg med.